مرجان یگانه پرست- روزنامه بهار
سینما و تلویزیون ایران، چهره موثر و کارآمد کم ندارد و هنرمندان بسیاری هستند که در طی سالها ردی از خود به جا گذاشتهاند و هنر سینما و تلویزیون را با آثارشان زینت بخشیده اند، خاطره ساختهاند، طرح مسئله کردهاند و فیلم ماندگار ساخته اند. از این دست افراد ...
گروه بین الملل: رئیس جمهوری آمریکا مطلب روزنامه نیویورکتایمز را درباره اینکه وی دست کم روزی چهار و حتی تا هشت ساعت تلویزیون تماشا میکند، مورد انتقاد قرار داد.
گروه فرهنگی: مازیار میری با اشاره به سریالسازی در تلویزیون معتقد است: مدیران فرهنگی، سازندگان سریالها و مدیران سازمانی باید تلاش کنند تا شرایطی فراهم شود که آثار نمایشی بومیتر، باکیفیتتر و بهروزتری بسازیم.
گروه فرهنگی: احسان کرمی با تاکید بر اینکه محدودیتی برای بازیگران در کار اجرا وجود ندارد، گفت: این مساله بسیار غمانگیز است که در این سالها تنها پنج یا شش مجری تربیت کردهایم اما اکنون هر کدام از آنها به دلایلی کمرنگ هستند.
ویدئویی از یک برنامه مذهبی تلویزیونی در فضای مجازی منتشر شده است که در آن یک روحانی که ظاهرا در جایگاه کارشناس مذهبی برنامه است با استناد به روایتی ( که با ریشه یابی آن میتوان فهمید که چندان هم معتبر نیست) سخنانی شاذ در خصوص اقرار به ولایت توسط «بادمجان» مطرح میکند. این سخنان که به طور طبیعی بازتاب ...
گروه اقتصادی: بازار لوازم صوتی و تصویری به ویژه تلویزیون با شیب تندی به سمت تنوع پیش میرود؛ به طوری که خیلی از مدلها در بازه زمانی نسبتا کوتاهی مورد استفاده قرار میگیرند و زود از چرخه بازار مصرف خارج میشوند.
گروه فرهنگی: ژیلا صادقی با اعتقاد بر اینکه رسانه آداب دارد، خاطرنشان کرد: متاسفانه انتخابهای نا به جای برخی از تهیهکنندگان برای مجریان که استانداردهای لازم را نمیدانند و نمیخواهند که بدانند، منجر به حاشیههایی میشود که عواقب زیادی را برای آن رسانه در پی دارد.
گروه فرهنگی: محمدحسین لطیفی با بیان اینکه مدیران تلویزیون با هم رقابت دارند، گفت: مسؤولان، قیمتها را در عرصه بازیگری نجومی و غیرمعقول کردند بنابراین زمانی که قیمتها در تلویزیون بالا رفت، سینما هم افزایش قیمت پیدا کرد و حتی سینما بر سر همین ماجرا زمین خورد.
روزنامه بهار: زمانی برنامههاي تلویزیون، قواعد و ضوابطی خاص خود داشتند و مجریهاي آن نیز، پرستیژ و اعتباری ویژه. مجریهاي برنامهها، نه تنها خود شناخته شده و مطرح بودند که شاخصهاي تلویزیون را به خوبی منتقل ميکردند و بسیاری از مردم در زندگی و مذاکرات شان از آنها ...
گروه فرهنگی: یک منتقد درباره افزایش تولیدات نمایشی در تلویزیون و کاهش سطح کیفی این آثار، اظهار کرد: مدتی است که سریالها به ملودرامهای سطحی و طنزهای بیمعنی تبدیل شدهاند.
گروه فرهنگی: یک منتقد سینما با انتقاد از مداحیها و برنامههای مذهبی تلویزیون، گفت: برنامهها، مداحیها و سخنرانیها در همان فضای تکراری از تلویزیون پخش میشوند تا فقط آنتن تلویزیون را پر کنند.
مرجان یگانه پرست- روزنامه بهار
تولید برنامههای مناسبتی در جهت سرگرمیسازی، پر کردن اوقات فراغت و یا ایجاد آموزههای دینی و مهارتی، لازمه رسانهای همه گیر چون تلویزیون است. این نوع برنامهها خوراک ایامی مثل نوروز، ماه رمضان یا دهه محرم را فراهم میکنند و بینندگان تلویزیون ...
گروه فرهنگی: یک منتقد سینما با بیان اینکه محتوای سریالها و برنامههای مذهبی و مناسبتی تکراری شده است، گفت: در این نوع سریالها حرفهای جدیدی مطرح نمیشود و به مناسبت محرم و واقعه عاشورا از زاویه جدیدی نگاه نمیکنند.
گروه فرهنگی: یک منتقد با بیان اینکه هزینه تولید و دستمزدهای بازیگران افزایش پیدا کرده است، گفت: با افزایش هزینه تولید از جمله دستمزد بازیگران، تلویزیون میترسد تا مدتی به سمت تولید سریالهای فاخر مذهبی مانند «امام علی(ع)» و «مختارنامه» برود.